E-mailmarketing

Tegenwoordig zien wij dat emailmarketing het ondergeschoven kind is tussen alle marketingkanalen. Het schiet er vaak bij in of er is niet genoeg tijd. Terwijl e-mailmarketing een duidelijk beeld verschaft met wie je communiceert.

Emailmarkting is een uitstekende tool om de relatie met de (potentiële) klant te onderhouden. Met behulp van creatieve visuals, pakkende teksten en de juist boodschap kan je de lezer recht in het hart raken. Wij gebruiken jouw klantdata om dit te doen.

Leeg winkelmandje? Verjaardag? Jubileum? Herhaalaankopen? Nieuwe lancering? Dit zijn allemaal aanknopingspunten om een email uit te sturen. Vaak waar het misgaat is de personalisatie. Er worden nog te vaak mails verstuurd die niet aansluiten op het gedrag, behoeften of interesses van de lezer. Personaliseer!

Wat kunnen wij voor je doen?

De emailadress die je al hebt verzameld zijn ontzettend waardevol. Zij kennen jou al; zij zijn geïnteresseerd in wat je te vertellen hebt. Nu alleen nog de juiste snaar raken. Onze aanpak komt op het volgende neer:

  • Doelen bepalen
  • Automation proces ontwerpen en implementeren
  • 2 Nieuwsbrieven schrijven en uitwerken*
  • Nieuwsbrief templates ontwerpen*

*optioneel

Pexels fauxels 3183197
Logo 1
Images
Media Markt logo
Download 2
Logo Art Pub 280 x 82 b0c88d53e92875621d4bb11593806291

Laten we sparren