Onze cases

Wij leveren harde resultaten

Raak geïnspireerd door de inzichten die wij hebben opgedaan tijdens onze samenwerkingen. Wij delen niet alleen onze resultaten, maar hoe we deze hebben gerealiseerd. Meer weten? Neem contact met ons op.

Adwords Google

500% meer leads door inzet van Google Ads

In 6 maanden tijd hebben we voor ArtPub - een evenementenbureau - het aantal leads weten te verhogen van 100 naar meer dan 500 leads per maand door inzet van Google Ads. En dit alles tegen lagere kosten per lead, terwijl ook de conversie van lead naar event op peil bleef!

Lees deze casus
Online Marketing Strategie ecommerce

Online Marketing Strategie

Voor een succesvolle ondernemer hebben we zijn online strategie gemaakt voor één van zijn nieuwe bedrijven: een All-in-one interieurprojectconsultant. De start in een concurrerende markt zorgde voor wat vraagtekens op het gebied van online marketing. Er was geen duidelijk beeld hoe online marketing kon bijdragen aan de groei. Daar hebben wij bij geholpen.

Lees deze casus
Mockup Artpub

25% groei door Facebook Advertenties

Door opzetten, beheren en continu verbeteren van nieuwe Facebook campagnes hebben we voor ArtPub in 2019 een sterke groei van het aantal verkochte tickets gerealiseerd. Onze vernieuwde Facebook Ads aanpak heeft in combinatie met optimaliseren van landingspagina's tot 25% groei in ticket verkoop en omzet geresulteerd.

Lees deze casus
Online marketing webshop

Succesvolle AdWords strategie

FEMZ is gericht op groepsuitjes, bedrijfsuitjes en alles wat daar tussen zit. Van creatieve workshops tot outdoor activiteiten van citygames tot kookworkshops - FEMZ heeft een groot aanbod. Klanten worden komen binnen via het lokale netwerk van de 2 eigenaren. We hebben ze geholpen om ook online vindbaar te zijn door het opzetten van hun Google Ads campagnes.

Lees deze casus
Mockup Femz

Van €85 naar €18 per lead met Facebook Ads

Bij FEMZ is het altijd feest! Al 14 jaar verzorgen zij originele bedrijfstuitjes, vrijgezellenfeesten en workshops. We hebben ze geholpen om de stap naar online te maken. Door testen van veel verschillende doelgroepen en facebook advertenties hebben we de kosten per lead met 80% laten dalen.

Lees deze casus
Social Media Strategie 1

Social Media Beheer voor nieuw merk

Voor een nieuw horeca merk, gericht op het proeven, ruiken en zelf maken van eten en drinken hebben we de social media strategie opgezet. Ook hebben we de eerste posts voor Instagram en Facebook klaarstaan en zijn we klaar voor de lancering van dit toffe merk! We zullen voor hen de social media (Facebook en Instagram) gaan beheren.

Lees deze casus

Jouw case op deze pagina?

Bespreek jouw uitdaging met één van onze specialisten