Google Ads

Word jij niet goed gevonden in Google? Onze Google Ads aanpak zorgt ervoor dat je zichtbaar bent waar jouw potentiële klanten je zoeken. Google is niet voor niets de meest gebruikte zoekmachine. Inzetten van Google Ads is de kortste weg naar groei. Profiteer vandaag nog van deze kans en neem contact met ons op om jouw strategie te bespreken.

Google Ads 500 leads

Belang van Google Ads voor jouw bedrijf

Veel consumenten raadplegen als eerst Google om een behoefte te vervullen. Google is niet voor niets de meest gebruikte zoekmachine. Het is daarom belangrijk dat je gevonden wordt in Google. Met Google Ads kun je gericht adverteren en jouw doelgroep effectief bereiken.

Afhankelijk van jouw doelstelling en doelgroep, kun je verschillende vormen van Google Ads inzetten. Een goede strategie vraagt om de juiste combinatie van Google Search, Shopping en Retargeting. Dit zorgt ervoor dat nieuwe klanten worden bereikt en converteren. En daarnaast resulteert het ook in herhaalaankopen van bestaande klanten.

Alleen hoe pak je dit nu aan? Opzetten van de juiste campagnestructuur, zoekwoorden, wervende advertentieteksten en relevante landingspagina’s zijn cruciaal.

Pexels thirdman 5256816
Pexels fauxels 3184302

Wat gaan wij voor je doen?

We gaan je helpen met het optimaliseren van je bestaande Google Ads campagnes en/of een compleet nieuwe campagnes opzetten. Onze aanpak komt op het volgende neer:

 • Doelstelling bepalen
 • Uitvoeren van Google Ads Quickscan om te bepalen waar je staat en QuickWins te identificeren (indien relevant)
 • Zoekwoorden analyse
 • Opzetten van campagnes / campagne structuur
 • Schrijven van wervende advertenties teksten
 • Inrichten extenties
 • Maken of optimaliseren van landingspagina's
 • Wekelijkse optimalisatie van campagne
 • Rapportage per campagne

In de eerste campagnes implementeren we direct onze best practices. Vervolgens is het rapporteren, analyseren en optimaliseren! En dat iedere week opnieuw!

Prijskaartje: Vanaf €500,- per maand profiteer je van onze unieke aanpak.

Waarom Pubster Marketing

We managen meer dan € 300k euro aan advertenties en hebben enkele tientallen accounts geoptimaliseerd voor kleine en grote bedrijven. Ons team zal prioriteit geven aan Google Ads campagnes die snel resultaat opleveren. Vervolgens investeren we in kleine experimenten en schalen op wat werkt.

 • We zijn en denken als ondernemers
 • Unieke werkwijze gericht op resultaat: Snelle experimenten, Quick Wins en Succesvol opschalen
 • Klein en gespecialiseerd team van online marketeers
 • Transparant inzicht in onze werkzaamheden en resultaten
Online Marketing Social Media

Onze eerdere successen

Online marketing webshop

Succesvolle AdWords strategie

FEMZ is gericht op groepsuitjes, bedrijfsuitjes en alles wat daar tussen zit. Van creatieve workshops tot outdoor activiteiten van citygames tot kookworkshops - FEMZ heeft een groot aanbod. Klanten worden komen binnen via het lokale netwerk van de 2 eigenaren. We hebben ze geholpen om ook online vindbaar te zijn door het opzetten van hun Google Ads campagnes.

Lees deze casus
Adwords Google

500% meer leads door inzet van Google Ads

In 6 maanden tijd hebben we voor ArtPub - een evenementenbureau - het aantal leads weten te verhogen van 100 naar meer dan 500 leads per maand door inzet van Google Ads. En dit alles tegen lagere kosten per lead, terwijl ook de conversie van lead naar event op peil bleef!

Lees deze casus

Wij werkten eerder voor

Logo 1
Logo femz
Media markt logo
Logo grolsch
Logo Art Pub 280 x 82 b0c88d53e92875621d4bb11593806291

Laten we sparren

Neem contact met ons op om jouw Google Ads aanpak te bespreken