Social Media Adverteren

Met adverteren op Social Media kun je heel specifiek jouw doelgroep targeten via platformen als Facebook en Instagram. Wil jij je bedrijf laten groeien en ben je op zoek naar meer omzet, deelnemers of leads? Je hebt je al een lopende Facebook of Instagram campagne, maar je wilt hier meer uithalen. Of sta je nog helemaal aan het begin en heb je geen flauw idee waar je moet beginnen? Onze Social Media Ads specialisten helpen je graag.

Social media adverteren

Belang van adverteren op Social Media voor jouw bedrijf

Dat je Facebook of Instagram advertenties overweegt is de eerste stap! Facebook en Instagram ads zijn de manier om snel, gericht en goedkoop je bedrijf te laten groeien. Het is een tool die veel wordt gebruikt, omdat je je campagnes specifiek kan richten op een doelgroep. Nieuwe potentiële klanten worden bereikt, maar ook bestaande klanten komen terug door de advertenties.

Alleen hoe pak je dit nu aan? Campagnetype, biedstrategie, doelgroepen, copywriting en visuals zijn elementen die een advertentie maken of breken.

Recensie facebook marketing

Wij werkten eerder voor

Logo 1
Logo femz
Media markt logo
Logo grolsch
Logo Art Pub 280 x 82 b0c88d53e92875621d4bb11593806291
Social Media adverteren

Wat kunnen wij voor je doen?

We gaan je helpen met het optimaliseren van je bestaande Facebook campagne of het volledige beheer voeren over je Facebook campagnes. Onze aanpak komt op het volgende neer:

 • Doelstelling bepalen
 • Testen van verschillende doelgroepen per campagne (min. 5)
 • Maken of optimaliseren van landingspaginas
 • Opzetten van campagnes / campagne structuur
 • Schrijven van min. 3 verschillende advertenties teksten
 • Opmaken van beeld / video (optioneel)
 • Optimalisatie van campagnes
 • Rapportage per campagne
 • Maximaal twee campagnes per maand

In de eerste campagnes implementeren we direct onze best practices. Vervolgens is het rapporteren, analyseren en optimaliseren! En dat iedere week opnieuw!

Prijskaartje: We houden niet van uurtje-factuurtje en worden bij voorkeur afgerekend op resultaat. Wat we exact afspreken hangt van jouw situatie af, maar vaak werken we voor een laag basistarief per maand (ca. €200) en ontvangen we daarnaast een % van de meeromzet of een commissie per lead.

Je profiteert dus maximaal van onze unieke aanpak tegen een laag risico.

Waarom Pubster Marketing

We managen meer dan €300.000 per jaar aan advertenties en hebben enkele tientallen accounts geoptimaliseerd voor MKB bedrijven. Ons team zal prioriteit geven aan Facebook en Instagram campagnes die snel resultaat opleveren. Vervolgens investeren we in kleine experimenten en schalen op wat werkt.

 • We zijn en denken als ondernemers
 • Unieke werkwijze gericht op resultaat: Snelle experimenten, Quick Wins en Succesvol opschalen
 • Klein en gespecialiseerd team van online marketeers
 • Transparant inzicht in onze werkzaamheden en resultaten
1

Onze eerdere successen

Social Media Strategie 1

Social Media Beheer voor nieuw merk

Voor een nieuw horeca merk, gericht op het proeven, ruiken en zelf maken van eten en drinken hebben we de social media strategie opgezet. Ook hebben we de eerste posts voor Instagram en Facebook klaarstaan en zijn we klaar voor de lancering van dit toffe merk! We zullen voor hen de social media (Facebook en Instagram) gaan beheren.

Lees deze casus
Mockup Femz

Van €85 naar €18 per lead met Facebook Ads

Bij FEMZ is het altijd feest! Al 14 jaar verzorgen zij originele bedrijfstuitjes, vrijgezellenfeesten en workshops. We hebben ze geholpen om de stap naar online te maken. Door testen van veel verschillende doelgroepen en facebook advertenties hebben we de kosten per lead met 80% laten dalen.

Lees deze casus
Mockup Artpub

25% groei door Facebook Advertenties

Door opzetten, beheren en continu verbeteren van nieuwe Facebook campagnes hebben we voor ArtPub in 2019 een sterke groei van het aantal verkochte tickets gerealiseerd. Onze vernieuwde Facebook Ads aanpak heeft in combinatie met optimaliseren van landingspagina's tot 25% groei in ticket verkoop en omzet geresulteerd.

Lees deze casus

Wij werken met

Facebook adverteren tool
Google analytics
Google tag manager
Mailchimp vector logo
Facebook ads shopify
Instagram
Youtube
Woo commerce
Pipedrive
Linkedin
Craft cms
Data studio

Doe een Gratis Quick Scan

Met onze Quick Scan heb je de gelegenheid om met een van onze experts te sparren over kansen, knelpunten en verbeteringen op het gebied van Facebook adverteren. Wij analyseren je doelen en huidige situatie, zodat wij jou kansen inzichtelijk kunnen maken.

Aan het eind van het gesprek weet jij welke quick wins, optimalisatie en uitbreidingsmogelijkheden wij hebben geïdentificeerd.


Wat kun je verwachten?

 1. Een telefonische afspraak of zoom sessie van 30-45 minuten om jouw situatie te inventariseren. We bespreken je huidige ervaring met Facebook adverteren en op welke manier we dit kanaal (plus andere social media kanalen) we kunnen inzetten
 2. Je geeft ons toegang tot je Facebook (advertentie)kanaal, zodat we alle settings en eventueel lopende campagnes kunnen analyseren
 3. We duiken in je huidige situatie en brengen kansen in kaart. We beoordelen je huidige Facebook advertenties op meer dan 40 verschillende punten
  • Account settings
  • Instellingen Facebook pixel
  • Meetbaarheid resultaten
  • Campagne instellingen, budget en plaatsingen
  • Gebruik van doelgroepen
  • Campagne materiaal (afbeeldingen en teksten)
  • Landingspagina's Website
 4. We bespreken de resultaten van de Quick-scan. Je ontvangt een rapportage met alle aanbevelingen en we zullen je adviseren over de prioriteiten en plan van aanpak.

Vraag direct een gratis Quick Scan aan.

Bespreek jouw Online Social Media strategie met onze experts en ontdek welke kansen jij nog laat liggen! Geheel gratis en vrijblijvend.

Contact