Facebook Adverteren

Hulp nodig bij het opzetten en managen van Facebook campagnes? Onze ervaren specialisten kunnen jou helpen. Wij hebben talloze klanten geholpen bij het succesvol inzetten van Facebook advertenties. Logisch dat je Facebook wilt inzetten om jouw doelgroep te bereiken. Facebook heeft namelijk 10.4 miljoen gebruikers in Nederland en heeft als social media platform de meeste dagelijkse gebruikers (m.u.v. WhatsApp). Met de juiste aanpak wordt je zichtbaar onder jouw doelgroep en word er een boost gegeven aan de sales.

Facebook adverteren voor bedrijven

Belang van adverteren op Facebook voor jouw bedrijf

Facebook doet het ontzettend goed op het gebied van gericht adverteren. Met de geavanceerde mogelijkheden kan de doelgroep nauwkeurig worden bepaald. Het veilingmodel maakt het mogelijk om op kosten en resultaat te sturen. Dit maakt Facebook advertenties een van de goedkoopste online marketingkanalen.

Wij ontwerpen een strategie op basis van de klantreis van jouw doelgroep. De klantreis geeft ons inzicht in het aankoopproces. Hoe beter wij dit in kaart brengen, hoe beter wij de Facebook advertenties kunnen afstemmen op het gedrag van jouw doelgroep. Wij zetten onze best practices in, maar nemen jouw input ook zeker mee, wie anders kent jouw doelgroep beter?

Alleen hoe pak je dit nu aan? Het succes hangt volledig af van de strategie. Met name de doelgroep kan het verschil uitmaken tussen een succesvolle- of teleurstellende campagne. Andere factoren die bijdragen aan het succes: biedstrategie, tijdsplanning, visuals en copywriting.

Recensie facebook marketing
Facebook specialist online marketing

Wat kunnen wij voor je doen?

We gaan je helpen met het optimaliseren van je bestaande Facebook campagne of het volledige beheer voeren over je Facebook campagnes. Onze aanpak komt op het volgende neer:

 • Doelstelling bepalen
 • Testen van verschillende doelgroepen per campagne (min. 5)
 • Maken of optimaliseren van landingspagina's
 • Opzetten van campagnes / campagne structuur
 • Schrijven van min. 3 verschillende advertenties teksten
 • Opmaken van beeld / video (optioneel)
 • Optimalisatie van campagnes
 • Rapportage per campagne
 • Maximaal twee campagnes per maand

In de eerste campagnes implementeren we direct onze best practices. Vervolgens is het rapporteren, analyseren en optimaliseren! En dat iedere week opnieuw!

Prijskaartje: We houden niet van uurtje-factuurtje en worden bij voorkeur afgerekend op resultaat. Wat we exact afspreken hangt van jouw situatie af, maar vaak werken we voor een laag basistarief per maand (ca. €200) en ontvangen we daarnaast een % van de meeromzet of een commissie per lead.

Je profiteert dus maximaal van onze unieke aanpak tegen een laag risico.

Waarom Pubster Marketing

We managen meer dan €300.000 per jaar aan advertenties en hebben enkele tientallen accounts geoptimaliseerd voor MKB bedrijven. Ons team zal prioriteit geven aan Facebook en Instagram campagnes die snel resultaat opleveren. Vervolgens investeren we in kleine experimenten en schalen op wat werkt.

 • We zijn en denken als ondernemers
 • Unieke werkwijze gericht op resultaat: Snelle experimenten, Quick Wins en Succesvol opschalen
 • Klein en gespecialiseerd team van online marketeers
 • Transparant inzicht in onze werkzaamheden en resultaten
2

Wij werkten eerder voor

Logo 1
Logo femz
Media markt online marketing
Logo grolsch
Logo Art Pub 280 x 82 b0c88d53e92875621d4bb11593806291

Onze eerdere successen

Mockup Artpub

25% groei door Facebook Advertenties

Door opzetten, beheren en continu verbeteren van nieuwe Facebook campagnes hebben we voor ArtPub in 2019 een sterke groei van het aantal verkochte tickets gerealiseerd. Onze vernieuwde Facebook Ads aanpak heeft in combinatie met optimaliseren van landingspagina's tot 25% groei in ticket verkoop en omzet geresulteerd.

Lees deze casus
Online Marketing Strategie ecommerce

Online Marketing Strategie

Voor een succesvolle ondernemer hebben we zijn online strategie gemaakt voor één van zijn nieuwe bedrijven: een All-in-one interieurprojectconsultant. De start in een concurrerende markt zorgde voor wat vraagtekens op het gebied van online marketing. Er was geen duidelijk beeld hoe online marketing kon bijdragen aan de groei. Daar hebben wij bij geholpen.

Lees deze casus
Mockup Femz

Van €85 naar €18 per lead met Facebook Ads

Bij FEMZ is het altijd feest! Al 14 jaar verzorgen zij originele bedrijfstuitjes, vrijgezellenfeesten en workshops. We hebben ze geholpen om de stap naar online te maken. Door testen van veel verschillende doelgroepen en facebook advertenties hebben we de kosten per lead met 80% laten dalen.

Lees deze casus

Wij werken met

Facebook adverteren tool
Google analytics
Google tag manager
Mailchimp vector logo
Facebook ads shopify
Instagram
Youtube
Woo commerce
Pipedrive
Linkedin
Data studio
Craft cms

Doe een Gratis Quick Scan

Met onze Quick Scan heb je de gelegenheid om met een van onze experts te sparren over kansen, knelpunten en verbeteringen op het gebied van Facebook adverteren. Wij analyseren je doelen en huidige situatie, zodat wij jou kansen inzichtelijk kunnen maken.

Aan het eind van het gesprek weet jij welke quick wins, optimalisatie en uitbreidingsmogelijkheden wij hebben geïdentificeerd.

Wat kun je verwachten?

 1. Een telefonische afspraak of zoom sessie van 30-45 minuten om jouw situatie te inventariseren. We bespreken je huidige ervaring met Facebook adverteren en op welke manier we dit kanaal (plus andere social media kanalen) we kunnen inzetten
 2. Je geeft ons toegang tot je Facebook (advertentie)kanaal, zodat we alle settings en eventueel lopende campagnes kunnen analyseren
 3. We duiken in je huidige situatie en brengen kansen in kaart. We beoordelen je huidige Facebook advertenties op meer dan 40 verschillende punten
  • Account settings
  • Instellingen Facebook pixel
  • Meetbaarheid resultaten
  • Campagne instellingen, budget en plaatsingen
  • Gebruik van doelgroepen
  • Campagne materiaal (afbeeldingen en teksten)
  • Landingspagina's Website
 4. We bespreken de resultaten van de Quick-scan. Je ontvangt een rapportage met alle aanbevelingen en we zullen je adviseren over de prioriteiten en plan van aanpak.

Vraag direct een gratis Quick Scan aan.

Bespreek jouw Facebook strategie met onze experts en ontdek welke kansen jij nog laat liggen! Geheel gratis en vrijblijvend.

Contact

Onze gerelateerde blogs

Facebook advertenties

Alles wat je moet weten over Facebook advertenties

Hoe zorg je ervoor dat er op jouw Facebook advertenties wordt geklikt? En natuurlijk zou het achterlaten van contactgegevens ook fijn zijn. Ook in 2021 blijft Facebook een krachtige marketingtool. In dit blogartikel geven we een samenvatting over adverteren op Facebook, de kosten adverteren op Facebook, Facebook advertentie formaten en Facebook advertentie voorbeelden. Kortom jouw startpunt om succesvol aan de slag te gaan met Facebook ads.

Lees verder
Wat kost adverteren op facebook

Wat kost adverteren op Facebook?

Het is één van de meest gestelde vragen die wij krijgen: "Hoeveel kost adverteren op Facebook?"

Het enige juiste antwoord is "Het hangt ervan af."

Je kosten zullen variëren afhankelijk van de maand, dag, uur, en de plaatsing (om maar een paar variabelen te noemen die een rol spelen).

In dit artikel bekijken we door middel van een aantal benchmarks in de industrie wat de kosten van Facebook advertenties zijn, hoe Facebook-advertenties werken, wat de belangrijkste variabelen zijn die de kosten beïnvloeden en welke strategieën je kunt toepassen om je Facebook advertentie kosten te verlagen.

Lees verder