Instagram Adverteren

Wil je op Instagram adverteren maar je weet niet hoe? No worries, onze experts staan te popelen om aan de slag te gaan met jouw marketinguitdaging. Instagram is perfect om meer zichtbaarheid en behoefte te creëren onder jouw doelgroep. Het zou zonde zijn om dit kanaal niet te benutten. Instagram groeit hard door en heeft zijn limiet nog lang niet bereikt. Het social media platform werd vooral door jongeren gebruikt om selfies te plaatsen, maar het gebruik van Instagram onder ouderen neemt significant toe. Maak net als jouw doelgroep de overstap naar Instagram.

Instagram adverteren

Wij werkten eerder voor

Logo 1
Logo femz
Media markt logo
Logo grolsch
Logo Art Pub 280 x 82 b0c88d53e92875621d4bb11593806291

Belang van adverteren op Instagram voor jouw bedrijf

Het bereik van Instagram is enorm, je kunt er niet omheen. Met de juiste strategie kan je jouw doelgroep informeren, inspireren en activeren. Door de relatief lage kosten van Instagram is het betaalbaar om z’on groot publiek te bereiken. Naast het kostenvoordeel, is het mogelijk om jouw doelgroep herhaaldelijk te bereiken. Waardoor de kracht van herhaling alleen maar groter wordt. Je wordt tenslotte niet klant na het eerste contact. Voor omzet generen, meer verkeer, merkbekendheid en leads genereren is Instagram dé plek.

Inmiddels heeft Instagram tal van opties en een gecompliceerde algoritme net als Facebook. Al deze opties hebben een functie, maar wat zet je nou in? We zien je denken. Gelukkig hoef je de wiel niet opnieuw uit te vinden. Wij helpen je graag. Wij zoeken uit wat het meeste rendement oplevert en effectief is onder jouw doelgroep.

Alleen hoe pak wij dit nu aan? We gaan doelgericht te werk. Wij identificeren jouw kansen en leggen deze naast jouw doelen. Stellen een plan op. Testen continu de doelgroepen, visuals en teksten, zodat je het maximale resultaat behaald.

Recensie
Instagram advertenties

Wat kunnen wij voor je doen?

We gaan je helpen met het optimaliseren van je bestaande Instagram campagne of het volledige beheer voeren over je Instagram campagnes. Onze aanpak komt op het volgende neer:

 • Doelstelling bepalen
 • Testen van verschillende doelgroepen per campagne (min. 5)
 • Maken of optimaliseren van landingspaginas
 • Opzetten van campagnes / campagne structuur
 • Schrijven van min. 3 verschillende advertenties teksten
 • Opmaken van beeld / video (optioneel)
 • Optimalisatie van campagnes
 • Rapportage per campagne
 • Maximaal twee campagnes per maand

In de eerste campagnes implementeren we direct onze best practices. Vervolgens is het rapporteren, analyseren en optimaliseren! En dat iedere week opnieuw!

Prijskaartje: We houden niet van uurtje-factuurtje en worden bij voorkeur afgerekend op resultaat. Wat we exact afspreken hangt van jouw situatie af, maar vaak werken we voor een laag basistarief per maand (ca. €200) en ontvangen we daarnaast een % van de meeromzet of een commissie per lead.

Je profiteert dus maximaal van onze unieke aanpak tegen een laag risico.

Waarom Pubster Marketing

We managen meer dan €300.000 per jaar aan advertenties en hebben enkele tientallen accounts geoptimaliseerd voor MKB bedrijven. Ons team zal prioriteit geven aan Facebook en Instagram campagnes die snel resultaat opleveren. Vervolgens investeren we in kleine experimenten en schalen op wat werkt.

 • We zijn en denken als ondernemers
 • Unieke werkwijze gericht op resultaat: Snelle experimenten, Quick Wins en Succesvol opschalen
 • Klein en gespecialiseerd team van online marketeers
 • Transparant inzicht in onze werkzaamheden en resultaten
Instagram adverteren hulp

Onze eerdere successen

Mockup Artpub

25% groei door Facebook Advertenties

Door opzetten, beheren en continu verbeteren van nieuwe Facebook campagnes hebben we voor ArtPub in 2019 een sterke groei van het aantal verkochte tickets gerealiseerd. Onze vernieuwde Facebook Ads aanpak heeft in combinatie met optimaliseren van landingspagina's tot 25% groei in ticket verkoop en omzet geresulteerd.

Lees deze casus
Social Media Strategie 1

Social Media Beheer voor nieuw merk

Voor een nieuw horeca merk, gericht op het proeven, ruiken en zelf maken van eten en drinken hebben we de social media strategie opgezet. Ook hebben we de eerste posts voor Instagram en Facebook klaarstaan en zijn we klaar voor de lancering van dit toffe merk! We zullen voor hen de social media (Facebook en Instagram) gaan beheren.

Lees deze casus
Mockup Femz

Van €85 naar €18 per lead met Facebook Ads

Bij FEMZ is het altijd feest! Al 14 jaar verzorgen zij originele bedrijfstuitjes, vrijgezellenfeesten en workshops. We hebben ze geholpen om de stap naar online te maken. Door testen van veel verschillende doelgroepen en facebook advertenties hebben we de kosten per lead met 80% laten dalen.

Lees deze casus

Wij werken met

Facebook adverteren tool
Google tag manager
Google tag manager
Mailchimp vector logo
Facebook ads shopify
Instagram
Youtube
Woo commerce
Pipedrive
Linkedin
Data studio
Craft cms

Doe een Gratis Quick Scan

Met onze Quick Scan heb je de gelegenheid om met een van onze experts te sparren over kansen, knelpunten en verbeteringen op het gebied van Facebook adverteren. Wij analyseren je doelen en huidige situatie, zodat wij jou kansen inzichtelijk kunnen maken.

Aan het eind van het gesprek weet jij welke quick wins, optimalisatie en uitbreidingsmogelijkheden wij hebben geïdentificeerd.

Wat kun je verwachten?

 1. Een telefonische afspraak of zoom sessie van 30-45 minuten om jouw situatie te inventariseren. We bespreken je huidige ervaring met Facebook adverteren en op welke manier we dit kanaal (plus andere social media kanalen) we kunnen inzetten
 2. Je geeft ons toegang tot je Facebook (advertentie)kanaal, zodat we alle settings en eventueel lopende campagnes kunnen analyseren
 3. We duiken in je huidige situatie en brengen kansen in kaart. We beoordelen je huidige Facebook advertenties op meer dan 40 verschillende punten
  • Account settings
  • Instellingen Facebook pixel
  • Meetbaarheid resultaten
  • Campagne instellingen, budget en plaatsingen
  • Gebruik van doelgroepen
  • Campagne materiaal (afbeeldingen en teksten)
  • Landingspagina's Website
 4. We bespreken de resultaten van de Quick-scan. Je ontvangt een rapportage met alle aanbevelingen en we zullen je adviseren over de prioriteiten en plan van aanpak.

Vraag direct een gratis Quick Scan aan.

Bespreek jouw Instagram kansen met onze experts! Geheel gratis en vrijblijvend.

Contact