Ons blog


Dagelijks stuiten wij op nieuwe tools, functies en ontwikkelingen. Deze tips en tricks delen wij graag met jou. Wij hebben onze belangrijkste bevindingen en nieuws op het gebied van online marketing op één plek verzameld. Zo ben je up-to-date met de laatste nieuws.


Online Marketing Blog

Alles over Facebook ads

Facebook advertenties

Alles wat je moet weten over Facebook advertenties

Hoe zorg je ervoor dat er op jouw Facebook advertenties wordt geklikt? En natuurlijk zou het achterlaten van contactgegevens ook fijn zijn. Ook in 2021 blijft Facebook een krachtige marketingtool. In dit blogartikel geven we een samenvatting over adverteren op Facebook, de kosten adverteren op Facebook, Facebook advertentie formaten en Facebook advertentie voorbeelden. Kortom jouw startpunt om succesvol aan de slag te gaan met Facebook ads.

Lees verder
Wat kost adverteren op facebook

Wat kost adverteren op Facebook?

Het is één van de meest gestelde vragen die wij krijgen: "Hoeveel kost adverteren op Facebook?"

Het enige juiste antwoord is "Het hangt ervan af."

Je kosten zullen variëren afhankelijk van de maand, dag, uur, en de plaatsing (om maar een paar variabelen te noemen die een rol spelen).

In dit artikel bekijken we door middel van een aantal benchmarks in de industrie wat de kosten van Facebook advertenties zijn, hoe Facebook-advertenties werken, wat de belangrijkste variabelen zijn die de kosten beïnvloeden en welke strategieën je kunt toepassen om je Facebook advertentie kosten te verlagen.

Lees verder