Werkwijze

Snelle experimenten, Quick Wins en Succesvol opschalen

Verwacht van ons geen dik plan van aanpak of een planning waar geen einde aan komt. Wij geloven in korte cycli van snelle experimenten, quick wins en succesvol opschalen wat werkt.

Pexels fauxels 3183153

Hoe ziet onze samenwerking eruit

1. Kennismaking

We leren elkaar en je bedrijf kennen tijdens een strategische sessie van 60 minuten. Deze is gratis en geheel vrijblijvend. We praten over de doelen van je bedrijf en wat er voor nodig is deze te bereiken. Aan het einde van dit gesprek bespreken hoe we je zouden kunnen helpen.

Pexels fauxels 3184465
You x ventures vbxy Fxlgpj M unsplash

2. Plan van Aanpak

Na de kennismaking duiken wij in je huidige marketing data en maken een plan van aanpak op basis van de customer journey. We kijken waar de grootst kansen liggen en bepalen de prioriteiten. Geen vage plannen, maar concrete acties.

3. Kick-off

Als we het eens worden over de samenwerking, gaan we aan de slag:

  • We stemmen de prioriteiten, KPIs en budgetten af
  • We organiseren toegang tot de juiste accounts
  • We bespreken hoe we gaan samenwerking (meetings, communicatie)
You x ventures fzn QW kn5 VU unsplash
Adeolu eletu un Rkg2j H1j0 unsplash

4. Testen, Meten en Verbeteren

We zetten in snel tempo campagnes op, zodat we snel kunnen analyseren welke kanalen en campagnes succesvol zijn. De succesvolle campagnes schalen we op en worden continu verder geoptimaliseerd. We rapporteren de successen en ook wat niet werkt. Op basis hiervan identificeren we nieuwe kansen, zetten een nieuwe test - meet - en verbetercyclus op. Zo ontstaat een continu proces van groei!

Nog niet overtuigd?

Wij denken graag met je mee!