Instagram Adverteren in Utrecht

Adverteren binnen een van de populairste apps in Nederland? Instagram is immens populair en het biedt veel mogelijkheden om te adverteren. Wij hebben veel MKB bedrijven uit Utrecht geholpen bij het boeken van resultaat. Op Instagram draait het om de aandacht te trekken van jouw doelgroep. Een succesvolle campagne valt op en biedt waarde voor de gebruiker. Onze Instagram specialisten weten dat als geen ander.
Welk doel je ook hebt; meer zichtbaarheid, leads, meer omzet of meer volgers - onze specialisten weten er raad mee.

Social media adverteren

Belang van adverteren op Instagram voor jouw bedrijf

Om jouw potentiële klanten te bereiken is het van belang dat jouw boodschap bij de juiste doelgroep terecht komt. Bij Pubster Marketing analyseren wij de stappen die de klant maakt van begin tot eind. Zo kunnen wij de klant leren kennen en content genereren die aansluit op het gedrag van de klant. Met als doel om de klant te enthousiasmeren, overtuigen en te activeren.

Alleen hoe pak je dit nu aan? Een dosis creativiteit gepaard met slimme social ads. Wij passen onze kennis en ervaring toe, maar nemen ook jouw kennis mee. Jij kent jouw doelgroep als geen ander. Wij nemen je mee in het proces. Samen kunnen wij impact maken.


Recensie facebook marketing

Wij werkten eerder voor

Logo 1
Logo femz
Media markt logo
Logo grolsch
Logo Art Pub 280 x 82 b0c88d53e92875621d4bb11593806291
Social Media adverteren

Wat kunnen wij voor je doen?

We gaan je helpen met het optimaliseren van je bestaande Instagram campagne of het volledige beheer voeren over je Instagram campagnes. Onze aanpak komt op het volgende neer:

 • Doelstelling bepalen
 • Testen van verschillende doelgroepen per campagne (min. 5)
 • Maken of optimaliseren van landingspaginas
 • Opzetten van campagnes / campagne structuur
 • Schrijven van min. 3 verschillende advertenties teksten
 • Opmaken van beeld / video (optioneel)
 • Optimalisatie van campagnes
 • Rapportage per campagne
 • Maximaal twee campagnes per maand

In de eerste campagnes implementeren we direct onze best practices. Vervolgens is het rapporteren, analyseren en optimaliseren! En dat iedere week opnieuw!

Prijskaartje: We houden niet van uurtje-factuurtje en worden bij voorkeur afgerekend op resultaat. Wat we exact afspreken hangt van jouw situatie af, maar vaak werken we voor een laag basistarief per maand (ca. €200) en ontvangen we daarnaast een % van de meeromzet of een commissie per lead.

Je profiteert dus maximaal van onze unieke aanpak tegen een laag risico.

Waarom Pubster Marketing

We managen meer dan €300.000 per jaar aan advertenties en hebben enkele tientallen accounts geoptimaliseerd voor MKB bedrijven. Ons team zal prioriteit geven aan Facebook en Instagram campagnes die snel resultaat opleveren. Vervolgens investeren we in kleine experimenten en schalen op wat werkt.

 • We zijn en denken als ondernemers
 • Unieke werkwijze gericht op resultaat: Snelle experimenten, Quick Wins en Succesvol opschalen
 • Klein en gespecialiseerd team van online marketeers
 • Transparant inzicht in onze werkzaamheden en resultaten
1

Onze eerdere successen

Social Media Strategie 1

Social Media Beheer voor nieuw merk

Voor een nieuw horeca merk, gericht op het proeven, ruiken en zelf maken van eten en drinken hebben we de social media strategie opgezet. Ook hebben we de eerste posts voor Instagram en Facebook klaarstaan en zijn we klaar voor de lancering van dit toffe merk! We zullen voor hen de social media (Facebook en Instagram) gaan beheren.

Lees deze casus
Mockup Femz

Van €85 naar €18 per lead met Facebook Ads

Bij FEMZ is het altijd feest! Al 14 jaar verzorgen zij originele bedrijfstuitjes, vrijgezellenfeesten en workshops. We hebben ze geholpen om de stap naar online te maken. Door testen van veel verschillende doelgroepen en facebook advertenties hebben we de kosten per lead met 80% laten dalen.

Lees deze casus
Mockup Artpub

25% groei door Facebook Advertenties

Door opzetten, beheren en continu verbeteren van nieuwe Facebook campagnes hebben we voor ArtPub in 2019 een sterke groei van het aantal verkochte tickets gerealiseerd. Onze vernieuwde Facebook Ads aanpak heeft in combinatie met optimaliseren van landingspagina's tot 25% groei in ticket verkoop en omzet geresulteerd.

Lees deze casus

Wij werken met

Facebook adverteren tool
Google analytics
Google tag manager
Mailchimp vector logo
Facebook ads shopify
Instagram
Youtube
Woo commerce
Pipedrive
Linkedin
Craft cms
Data studio

Doe een Gratis Quick Scan

Met onze Quick Scan heb je de gelegenheid om met een van onze experts te sparren over kansen, knelpunten en verbeteringen op het gebied van Instagram adverteren. Wij analyseren je doelen en huidige situatie, zodat wij jou kansen inzichtelijk kunnen maken.

Aan het eind van het gesprek weet jij welke quick wins, optimalisatie en uitbreidingsmogelijkheden wij hebben geïdentificeerd.


Wat kun je verwachten?

 1. Een telefonische afspraak of zoom sessie van 30-45 minuten om jouw situatie te inventariseren. We bespreken je huidige ervaring met Facebook adverteren en op welke manier we dit kanaal (plus andere social media kanalen) we kunnen inzetten
 2. Je geeft ons toegang tot je Facebook Business, zodat we alle settings en eventueel lopende campagnes kunnen analyseren
 3. We duiken in je huidige situatie en brengen kansen in kaart. We beoordelen je huidige Instagram advertenties op meer dan 40 verschillende punten
  • Account settings
  • Instellingen Facebook pixel
  • Meetbaarheid resultaten
  • Campagne instellingen, budget en plaatsingen
  • Gebruik van doelgroepen
  • Campagne materiaal (afbeeldingen en teksten)
  • Landingspagina's Website
 4. We bespreken de resultaten van de Quick-scan. Je ontvangt een rapportage met alle aanbevelingen en we zullen je adviseren over de prioriteiten en plan van aanpak.

Vraag direct een gratis Quick Scan aan.

Bespreek jouw Online Social Media strategie met onze experts en ontdek welke kansen jij nog laat liggen! Geheel gratis en vrijblijvend.

Contact