Facebook Specialist

Op zoek naar een Facebook specialist die kan helpen bij het succesvol implementeren van een Facebook strategie? Onze Facebook specialisten kunnen jou een handje helpen. Wij werken samen met MKB bedrijven in de e-commerce, recreatie en lead branches. Met de kennis en ervaring van onze Facebook Specialisten krijgt je meer omzet, bekendheid en interactie op Facebook.

Belang van adverteren op Facebook voor jouw bedrijf

Twijfel je nog of Facebook de juiste kanaal voor jou is? Een vraag die wij vaak gesteld krijgen. Helaas hebben wij het antwoord ook niet. Wel kunnen wij stellen dat Facebook een van de kanalen is die dagelijks het meest wordt gebruikt. De kans is dus groot dat jouw doelgroep actief is op Facebook. Wij helpen je graag bij het antwoord van deze vraag door gewoonweg het te testen.Dit is ook hoe wij werken; keuzes maken op basis van data.

Op basis van de doelgroepen van jouw organisatie maken wij een strategie. Verwacht van ons geen dik plan van aanpak of een planning waar geen einde aan komt. Wij geloven in korte cycli van snelle experimenten, quick wins en succesvol opschalen wat werkt. Wij brengen jouw product/dienst op een gestructureerde en snelle manier onder de aandacht bij de juiste doelgroep

Het succes hangt af van een aantal factoren die deel uitmaken van de strategie. De copywriting kan steengoed zijn, maar als de verkeerde doelgroep wordt getarget zal de doelstelling niet worden bereikt. Het vinden van doelgroep is uitermate belangrijk en wij wij zetten verschillende strategieën in om te kijken wat het beste voor jou organisatie werkt.

Facebook specialist inhuren
Facebook specialist online marketing

Wat kunnen wij voor je doen?

We gaan je helpen met het optimaliseren van je bestaande Facebook campagne of het volledige beheer voeren over je Facebook campagnes. Onze aanpak komt op het volgende neer:

 • Doelstelling bepalen
 • Testen van verschillende doelgroepen per campagne (min. 5)
 • Maken of optimaliseren van landingspaginas
 • Opzetten van campagnes / campagne structuur
 • Schrijven van min. 3 verschillende advertenties teksten
 • Opmaken van beeld / video (optioneel)
 • Optimalisatie van campagnes
 • Rapportage per campagne
 • Maximaal twee campagnes per maand

In de eerste campagnes implementeren we direct onze best practices. Vervolgens is het rapporteren, analyseren en optimaliseren! En dat iedere week opnieuw!

Prijskaartje: Vanaf €500,- per maand profiteer je van onze unieke aanpak.

Waarom Pubster Marketing

We managen meer dan €300.000 per jaar aan advertenties en hebben enkele tientallen accounts geoptimaliseerd voor MKB bedrijven. Ons team zal prioriteit geven aan Facebook en Instagram campagnes die snel resultaat opleveren. Vervolgens investeren we in kleine experimenten en schalen op wat werkt.

 • We zijn en denken als ondernemers
 • Unieke werkwijze gericht op resultaat: Snelle experimenten, Quick Wins en Succesvol opschalen
 • Klein en gespecialiseerd team van online marketeers
 • Transparant inzicht in onze werkzaamheden en resultaten
Facebook specialist

Wij werkten eerder voor

Logo 1
Logo femz
Media markt online marketing
Logo grolsch
Logo Art Pub 280 x 82 b0c88d53e92875621d4bb11593806291

Onze eerdere successen

Mockup Artpub

25% groei door Facebook Advertenties

Door opzetten, beheren en continu verbeteren van nieuwe Facebook campagnes hebben we voor ArtPub in 2019 een sterke groei van het aantal verkochte tickets gerealiseerd. Onze vernieuwde Facebook Ads aanpak heeft in combinatie met optimaliseren van landingspagina's tot 25% groei in ticket verkoop en omzet geresulteerd.

Lees deze casus
Online Marketing Strategie ecommerce

Online Marketing Strategie

Voor een succesvolle ondernemer hebben we zijn online strategie gemaakt voor één van zijn nieuwe bedrijven: een All-in-one interieurprojectconsultant. De start in een concurrerende markt zorgde voor wat vraagtekens op het gebied van online marketing. Er was geen duidelijk beeld hoe online marketing kon bijdragen aan de groei. Daar hebben wij bij geholpen.

Lees deze casus
Mockup Femz

Van €85 naar €18 per lead met Facebook Ads

Bij FEMZ is het altijd feest! Al 14 jaar verzorgen zij originele bedrijfstuitjes, vrijgezellenfeesten en workshops. We hebben ze geholpen om de stap naar online te maken. Door testen van veel verschillende doelgroepen en facebook advertenties hebben we de kosten per lead met 80% laten dalen.

Lees deze casus

Vraag een gratis strategie gesprek aan.

Bespreek jouw Facebook strategie met onze Facebook experts!

Contact

Onze gerelateerde blogs

Facebook advertenties

Alles wat je moet weten over Facebook advertenties

Hoe zorg je ervoor dat er op jouw Facebook advertenties wordt geklikt? En natuurlijk zou het achterlaten van contactgegevens ook fijn zijn. Ook in 2021 blijft Facebook een krachtige marketingtool. In dit blogartikel geven we een samenvatting over adverteren op Facebook, de kosten adverteren op Facebook, Facebook advertentie formaten en Facebook advertentie voorbeelden. Kortom jouw startpunt om succesvol aan de slag te gaan met Facebook ads.

Lees verder
Wat kost adverteren op facebook

Wat kost adverteren op Facebook?

Het is één van de meest gestelde vragen die wij krijgen: "Hoeveel kost adverteren op Facebook?"

Het enige juiste antwoord is "Het hangt ervan af."

Je kosten zullen variëren afhankelijk van de maand, dag, uur, en de plaatsing (om maar een paar variabelen te noemen die een rol spelen).

In dit artikel bekijken we door middel van een aantal benchmarks in de industrie wat de kosten van Facebook advertenties zijn, hoe Facebook-advertenties werken, wat de belangrijkste variabelen zijn die de kosten beïnvloeden en welke strategieën je kunt toepassen om je Facebook advertentie kosten te verlagen.

Lees verder