Horeca Marketingbureau in Utrecht

Zit jij in de horecabranche en ben je op zoek naar een marketingbureau voor meer bezoekers, omzet en naamsbekendheid? Wil je niet meer afhankelijk zijn van grote bedrijven tegen toren hoge commissies? Onze experts zorgen voor een effectieve online strategie die gericht is op meer reserveringen en bestellingen. Begin vandaag nog. Waarom? Simpel; Tegenwoordig spenderen gasten heel wat uren online door - maak indruk op hen met ijzersterke advertenties.

Facebook adverteren voor bedrijven

Het belang van Online Marketing in de horeca

Social Media en Online Zichtbaarheid is tegenwoordig een must in de horecabranche. Gasten oriënteren vaak van te voren. Kunnen zij via Google terecht bij jouw menukaart? Hoe zijn de recensies? Wordt je horecazaak aanbevolen door Google wanneer mensen een bepaalde type keuken zoeken? Weerspiegelt je content de sfeer in de zaak? Dit zijn verschillende onderdelen waar gasten waarde aan hechten en jou op beoordelen. Hoe beter je dit voor elkaar hebt, hoe meer reserveringen en bestellingen er binnenstromen.

Alleen hoe pak je dit nu aan? Als een horecazaak heb je veel kansen om content optimaal te benutten. Spring uit de menigte door content met emotie te creëren. Dezelfde lach die gasten hebben bij jou in de zaak, die lach vertalen wij naar jouw posts. Laat zien wat jij in huis hebt. Service, uniek beleving en ongekende gerechten. De voorpret begint online. Met de combinatie van content en advertenties onder de juiste doelgroep heb je het winnende recept voor meer klanten en omzet.

Recensie facebook marketing

Waarom Pubster Marketing

Wij achterhalen waar de zoektocht naar een dagje/avondje uit begint en zorgen dat jij gevonden wordt. Net zoals jij ons hebt gevonden. Wij hebben tientallen restaurants en bars succesvol geholpen om meer gasten te trekken. We managen meer dan €300.000 per jaar aan advertenties.

Ons team zal prioriteit geven aan campagnes die snel resultaat opleveren. Vervolgens investeren we in kleine experimenten en schalen op wat werkt. Wij triggeren niet alleen bestaande klanten, maar trekken ook nieuwe klanten aan.

Wij zorgen dat mensen in de buurt jouw online zien en herkennen tussen alle advertenties. Als je in Groningen zit hoef je geen zorgen te maken dat jouw advertentie wordt weergegeven in Zeeland. Wij managen je budget zorgvuldig - elke euro telt.

 • We zijn en denken als ondernemers
 • Unieke werkwijze gericht op resultaat: Snelle experimenten, Quick Wins en Succesvol opschalen
 • Klein en gespecialiseerd team van online marketeers
 • Transparant inzicht in onze werkzaamheden en resultaten
Horeca online marketing

Wij werkten eerder voor

Logo 1
Logo femz
Media markt online marketing
Logo grolsch
Logo Art Pub 280 x 82 b0c88d53e92875621d4bb11593806291

Onze eerdere successen

Mockup Artpub

25% groei door Facebook Advertenties

Door opzetten, beheren en continu verbeteren van nieuwe Facebook campagnes hebben we voor ArtPub in 2019 een sterke groei van het aantal verkochte tickets gerealiseerd. Onze vernieuwde Facebook Ads aanpak heeft in combinatie met optimaliseren van landingspagina's tot 25% groei in ticket verkoop en omzet geresulteerd.

Lees deze casus
Online Marketing Strategie ecommerce

Online Marketing Strategie

Voor een succesvolle ondernemer hebben we zijn online strategie gemaakt voor één van zijn nieuwe bedrijven: een All-in-one interieurprojectconsultant. De start in een concurrerende markt zorgde voor wat vraagtekens op het gebied van online marketing. Er was geen duidelijk beeld hoe online marketing kon bijdragen aan de groei. Daar hebben wij bij geholpen.

Lees deze casus
Mockup Femz

Van €85 naar €18 per lead met Facebook Ads

Bij FEMZ is het altijd feest! Al 14 jaar verzorgen zij originele bedrijfstuitjes, vrijgezellenfeesten en workshops. We hebben ze geholpen om de stap naar online te maken. Door testen van veel verschillende doelgroepen en facebook advertenties hebben we de kosten per lead met 80% laten dalen.

Lees deze casus

Wij werken met

Facebook adverteren tool
Google analytics
Google tag manager
Mailchimp vector logo
Facebook ads shopify
Instagram
Youtube
Woo commerce
Pipedrive
Linkedin
Data studio
Craft cms

Doe een Gratis Quick Scan

Met onze Quick Scan heb je de gelegenheid om met een van onze experts te sparren over kansen, knelpunten en verbeteringen op het gebied van Facebook adverteren. Wij analyseren je doelen en huidige situatie, zodat wij jou kansen inzichtelijk kunnen maken.

Aan het eind van het gesprek weet jij welke quick wins, optimalisatie en uitbreidingsmogelijkheden wij hebben geïdentificeerd.

Wat kun je verwachten?

 1. Een telefonische afspraak of zoom sessie van 30-45 minuten om jouw situatie te inventariseren. We bespreken je huidige ervaring met Facebook adverteren en op welke manier we dit kanaal (plus andere social media kanalen) we kunnen inzetten
 2. Je geeft ons toegang tot je Facebook (advertentie)kanaal, zodat we alle settings en eventueel lopende campagnes kunnen analyseren
 3. We duiken in je huidige situatie en brengen kansen in kaart. We beoordelen je huidige Facebook advertenties op meer dan 40 verschillende punten
  • Account settings
  • Instellingen Facebook pixel
  • Meetbaarheid resultaten
  • Campagne instellingen, budget en plaatsingen
  • Gebruik van doelgroepen
  • Campagne materiaal (afbeeldingen en teksten)
  • Landingspagina's Website
 4. We bespreken de resultaten van de Quick-scan. Je ontvangt een rapportage met alle aanbevelingen en we zullen je adviseren over de prioriteiten en plan van aanpak.

Vraag direct een gratis Quick Scan aan.

Bespreek jouw Facebook strategie met onze experts en ontdek welke kansen jij nog laat liggen! Geheel gratis en vrijblijvend.

Contact

Onze gerelateerde blogs

Facebook advertenties

Alles wat je moet weten over Facebook advertenties

Hoe zorg je ervoor dat er op jouw Facebook advertenties wordt geklikt? En natuurlijk zou het achterlaten van contactgegevens ook fijn zijn. Ook in 2021 blijft Facebook een krachtige marketingtool. In dit blogartikel geven we een samenvatting over adverteren op Facebook, de kosten adverteren op Facebook, Facebook advertentie formaten en Facebook advertentie voorbeelden. Kortom jouw startpunt om succesvol aan de slag te gaan met Facebook ads.

Lees verder
Wat kost adverteren op facebook

Wat kost adverteren op Facebook?

Het is één van de meest gestelde vragen die wij krijgen: "Hoeveel kost adverteren op Facebook?"

Het enige juiste antwoord is "Het hangt ervan af."

Je kosten zullen variëren afhankelijk van de maand, dag, uur, en de plaatsing (om maar een paar variabelen te noemen die een rol spelen).

In dit artikel bekijken we door middel van een aantal benchmarks in de industrie wat de kosten van Facebook advertenties zijn, hoe Facebook-advertenties werken, wat de belangrijkste variabelen zijn die de kosten beïnvloeden en welke strategieën je kunt toepassen om je Facebook advertentie kosten te verlagen.

Lees verder